«Føler meg ikke like alene lenger»

Kvinne, 20 år | Etter å ha blitt seksuelt misbrukt av sin alkoholiserte far som 10-åring, fikk hun beskjed av moren om å ikke være alene hjemme med han. Som 15-åring flyttet hun til Norge for å gå på videregående, men selv om hun hadde reist fra familien følte hun ikke at det gikk bedre…… Fortsett å lese «Føler meg ikke like alene lenger»

«Jeg fikk den hjelpen jeg aldri trodde jeg kunne få»

Johnny Thorsen, 38 år | I romjulen 2004 googlet Johnny seksuelle overgrep, og fikk opp treff på SMISO – Senter mot incest og seksuelle overgrep i Hordaland. Han tok umiddelbart kontakt, og på nyåret hadde han sin første time med Bente. «Tårene trillet, og jeg knakk stolen min i flere biter», forteller han. Bente fikk…… Fortsett å lese «Jeg fikk den hjelpen jeg aldri trodde jeg kunne få»

«Jeg ble møtt med åpent sinn og faglig dyktighet»

Ketil Kristoffersen, 42 år | Ketil hadde aldri trodd at han kom til å oppsøke hjelp, men på et tidspunkt fant han likevel ut at det var nødvendig. Fastlegen henviste han til psykologen Kari, som viste seg å være en kvinne han kunne forholde seg til. Hun var tålmodig, forklarte hvordan seksuelle overgrep og senskader…… Fortsett å lese «Jeg ble møtt med åpent sinn og faglig dyktighet»