Barn på flukt: «Si hei tilbake til meg.»

Denne gutten kom alene til Norge som 15-åring. Han ønsket å bli en del av samfunnet, men opplevde at det var vanskelig fordi han kom fra Afghanistan. Han tenkte at det var fordi folk i Norge alltid hører negative ting om hjemlandet hans på TV. Da han flyttet til en ny plass og startet på…… Fortsett å lese Barn på flukt: «Si hei tilbake til meg.»

Barn på flukt: «De var hyggelige og inkluderte meg.»

Han kom alene til Norge og bodde mange forskjellige plasser den første tiden. Han hadde behov for hjelp og omsorg, men følte ikke at han fikk det. Det endret seg da han kom til Nord-Norge. Der møtte han hyggelige mennesker som inkluderte han, og han følte at han lærte mer om det norske samfunnet. Det…… Fortsett å lese Barn på flukt: «De var hyggelige og inkluderte meg.»

«Jeg er en del av et lag nå»

  I 2017 la UEFA fram en strategisk plan for hvordan å inkludere enda flere jenter i fotball. I forkant av dette forsket de på hvor stor forskjell fotball kunne utgjøre i livene til de som spilte, noe som resulterte i rapporten The Psychological and Emotional Benefits of Playing Football on Girls and Women in…… Fortsett å lese «Jeg er en del av et lag nå»