«Hun gjennomskuet masken jeg var blitt så altfor glad i å bære»

Jente, 16 år | På skolen skrev jenta alltid om livet hos faren i fortellinger. Om skriking og flyvende stoler, om frykten for at neste dag skulle være dagen han dyttet for hardt og hun døde. Men ingen reagerte. Ikke før hun en dag skrev om overgrepet hun hadde blitt utsatt for. Det var første…… Fortsett å lese «Hun gjennomskuet masken jeg var blitt så altfor glad i å bære»

«Det var en lettelse å være på krisesenteret»

Kvinne, 49 år | Da politiet og barnevernet kom på døren til kvinnen og gav henne valget; ungene eller mannen, var hun ikke i tvil. Ungene. Mens mannen satt i stuen, ble hun fulgt rundt i leiligheten mens hun pakket tingene sine. Det yngste barnet ble paff da hun dukket opp på barnevernskontoret den dagen.…… Fortsett å lese «Det var en lettelse å være på krisesenteret»

– Fra helvete til nesten himmelen på 1 – 2 – 3

Kvinne 49 år opplevde omsorgssvikt og seksuelle overgrep i oppveksten, og i voksen alder fant hun seg selv i et voldelig forhold også der med seksuelle overgrep. Hun og hennes to sønner på 18 år og 21 år har delt sine historier med oss. Historien hennes starter 6. mai 2010, den dagen politiet og barnevernet…… Fortsett å lese – Fra helvete til nesten himmelen på 1 – 2 – 3