«Han så at jeg var sulten på kunnskap »

Kvinne, 23 år | På barneskolen hadde hun ikke vært mentalt tilstede i klasserommet. Mens hun så på tavla, var det regninger, mat og krangling hun tenkte på. Da hun begynte på ungdomsskolen merket hun at hun hadde gått glipp av mye. Heldigvis merket også læreren hennes dette, og forstod at kunnskapshullene ikke skyldtes latskap.…… Fortsett å lese «Han så at jeg var sulten på kunnskap »

«Skulle ønske at han brukte sin meldeplikt»

Kvinne, 24 år | En dag skrek stefaren til rektoren hennes «Din jævla hore, datteren min skal ikke ha svømming og gym på skolen, hun skal ikke vise kroppen sin til de andre elevene». Jenta ble flau og skamfull, rektoren lamslått. Hun skulle ønske at rektoren var modigere den dagen. Han kunne stilt henne spørsmål…… Fortsett å lese «Skulle ønske at han brukte sin meldeplikt»

«Lærerne fikk meg til å føle meg verdifull og ressurssterk»

Kvinne, 26 år | Lærerne på ungdomsskolen hun gikk på var flotte etter at hun kom inn under barnevernet. Skolen var liten, så alle kjente alle – det gjaldt både elever og lærere. De beste lærerne på skolen var seg selv rundt elevene sine, de var oppriktig glade når elevene hadde det bra, men de…… Fortsett å lese «Lærerne fikk meg til å føle meg verdifull og ressurssterk»

«Han var den første mannen jeg følte meg trygg rundt»

Jente, 15 år | Hun flyttet mye og byttet skoler ofte. I 7. klasse startet hun på enda en barneskole, og også her opplevde hun mobbing og utfrysing. Rektoren på denne skolen virket for øvrig annerledes, så hun tok kontakt med han og åpnet seg. Ikke bare tok han henne på alvor og snakket med…… Fortsett å lese «Han var den første mannen jeg følte meg trygg rundt»