Onsdag 26. april: Effektmåling med Sarah Prosser fra Tøyen Unlimited


Vi får besøk av Ove Haaversen-Westhassel fra Innovasjon Norge som skal gi oss gode tips denne morgenen. Hva er kjennetegn på en som lykkes som entreprenør, og hvilke fallgruver skal man passe seg for?

Få konkrete tips til hvordan du kan måle effekt av det du jobber med!

Sarah Prosser fra Områdeløft Tøyen/Grønland, som etablerte nabolagsinkubatoren Tøyen Unlimited, kommer sammen med Laura Marano som har erfaring fra LIM (Local Impact Measurement) metodikk fra UK. De skal fortelle oss hvordan de jobber med effektmåling på Tøyen. Hva er enkelt og hva er utfordrende?

Det blir tid til spørsmål og svar til både Sarah, Laura og Ove.

Vi møtes i Vinterhagen på Sentralen.
Det er rett innenfor resepsjonen i første etasje.

Denne våren er det effektmåling for sosialentreprenører som står i fokus. Vi vil vise fram ulike metoder og verktøy, og presentere konkrete tips og triks. Programmet er derfor som følger:
25.01 – Historier om effekt fra 2016
29.03 – Effektmåling med Kristine Laake fra Reach for Change Norway
26.04 – Effektmåling med Sarah Prosser fra Tøyen Unlimited
31.05 – Effektmåling med Håkon Iversen fra SoCentral

Hva er SIX Oslo – Social Innovation Exchange Oslo?
SIX Oslo hører til Social Innovation Exchange, et globalt nettverk med sosialinnovatører, som møtes som kollegaer årlig for å lære fra hverandre. Det samme er hensikten med SIX Oslo; å møte kollegaer, men i din egen by. SIX Oslo står for Social Innovation Exchange Oslo. Vi møtes hver siste onsdag i måneden. Arrangør er World Wide Narrative.