Dagbøker og digitale fortellinger


Dagboken vår er inne i utviklingsrunde to. Vi har testet prototypen, lært mye om hvordan den bør forbedres, og jobber nå med å gjøre de forbedringene.

To versjoner: én boligdagbok og én selvutviklingsbok

Faktisk lager vi den i to forskjellige versjoner akkurat nå. Den ene versjonen er for miljøboliger og den lager vi sammen med Anne Wodstrup fra URBa AS. Denne skal allerede 9 personer ta i bruk neste uke som jobber med å lage miljøboliger eller som skal gjøre om boligen sin til miljøbolig.

Den andre versjonen fortsetter i retningen selvutvikling. Vi får hjelp av en psykolog til å skrive om hvordan hjernen og tankene våre fungerer, om relasjoner og hva vi kan oppnå når vi skriver historiene våre.

Plattformen for begge bøkene er det samme, og det er skriveprosessen vi gjennomfører i verkstedene våre.

Nå skulle vi gjerne ha testet selvutviklingsboken sammen med ungdommer eller unge voksne og fagpersoner de møter ukentlig eller månedlig.

– Vil du teste dagboken?

Lansering av dagboken vil skje på starten av 2017, og nå tester vi den på fortellerverkstedene som vi holder rundt omkring.

Vi leter etter deg som jobber i Oslo-området som oppsøkende ungdomsarbeider, LOS, miljøterapeut, i fritidsklubb eller lignende.

Ta kontakt med Therese hos oss hvis du har lyst til å prøve den sammen med oss. Så kommer vi begge to, Therese og Merete, og arrangerer et lite fortellerverksted for dere i november. Helt gratis, mot at dere gir oss tilbakemelding på dagboken.

Send mail til Therese@wwnlab.no så kommer vi begge to på besøk.
Send mail til Therese@wwnlab.no så kommer vi begge to på besøk.
%d bloggere liker dette: